Сьогодні ювілей від Дня народження нашого архіпастиря!

П’ятниця, 04.11.2016 23:16

Ваше Високопреосвященство! Дорогий наш Владико Феодор!

Прийміть щирі, глибокі і сердечні вітання з Днем Вашого Народження та Юбілеєм з с. Ратівці! Від усієї душі бажаємо Вам Божественних щедрот, доброго здоров’я, духовної радості і благодатної допомоги Божої в несенні архіпастирського хреста і благословенних успіхів у всіх Ваших починаннях.

Нехай Всемилостивий Господь береже Вас в тій ревності батьківського піклування про православну паству і примножить благодатні роки Вашого архіпастирства, щоб ми якомога довше живилися мудрістю і батьківською любов’ю Вашого Високопреосвященства.

Всещедрий Господь нехай додасть дні і літа, і зміцнить Ваші і Вашої Мами духовні і тілесні сили! Нехай Ваше архіпастирське служіння про духовне зростання ввіреній Вашому піклуванню пастви збереже Вас на многая і благая літа! Іспола еті деспота дорогий наш Владико!

2016-11-04                                                                                                                                                                                                            Ваша паства з с. Ратівці.

(39)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *